Vi som äger och driver Lyrsta R B&B

Vi som äger Lyrsta R B&B heter Göran Wiberg och Katarina Viberg Hedman. I drygt 20 år bodde vi i Örebro när vi bestämde oss för att kliva av ekorrhjulet och göra något tillsammans under den senare delen av vårt yrkesverksamma liv. I februari 2020 hittade vi vårt drömhus här i Lyrestad alldeles vid Göta Kanal och bestämde oss för att slå till och satsa på B&B- och retreatverksamhet.

Görans bakgrund är ett långt liv inom transportbranschen och han har även arbetat som medielärare i många år. Han har även en musikalisk ådra där han skrivit en massa låtar som han framfört lite då och då på lokala scener. En ådra som kommer följa honom tills döden skiljer dom åt.

Katarina har jobbat i många år inom offentlig sektor. Djur och natur har alltid legat Katarina varmt om hjärtat och framförallt hästar och ridning har varit en stor del av hennes liv. Nu är det långa promenader och träning med hunden Bosse som gäller. Den kreativa ådran får sitt utlopp i skrivandet. Såväl låttexter som noveller och en roman har det blivit genom åren.