Retreats på Lyrsta R B&B

Enligt ordboken är retreat eller reträtt en företeelse i kristna sammanhang där man drar sig tillbaka i stillhet, för en eller flera dagar, oftast i grupp under ledning.

Här hos oss på Lyrsta R B&B är det bara fantasin som sätter gränser. Vi kan erbjuda det mesta i vår idyll.

Det finns två stora sällskapsrum som passar utmärkt att använda för större grupper. Salongen på nedre våningen med gott om plats och en eldstad som värmer gott mörka höstkvällar. Här serveras samtliga måltider.  På övre plan finns en stor yta som lämpar sig för olika gruppövningar till exempel yoga eller mindfullness. 

Sedan har vi vår fantastiska trädgård och de vackra omgivningarna runt Göta Kanal för inspiration och promenader. 

Är du intresserad av att hålla retreats eller kurser här hos oss är du välkommen att kontakta oss. 

Kontakt

Kommande retreats

Välkommen till en Yoga och Må Bra-helg på Lyrsta R B&B med yogalärare Sofia Hadders, J A P Yoga & Må Bra.
 
Datum:
lördag 18 september 10:00 – söndag 19 september c:a 14:30. Incheckning från 9:00 på lördagen.
 
Denna helg ges du möjlighet att delta i tre yogapass (två kundaliniyogapass och ett Sensing Yin-pass) och i en Breathwalk längs med Göta kanal. Yogan och Breathwalken passar såväl nybörjare som erfarna yogautövare. Vi kommer även att meditera, reflektera och samtala. Fokus denna helg ligger på att rikta vår nyfikenhet in mot oss själva.
 
Bokar gör du genom att mejla info@japyogaochmabra.com En bokningsavgift på 500:- faktureras i samband med bekräftelse om plats och betalas inom 10 dagar. Avgiften dras av vid resterande betalning som görs senast 1 september. Vid avbokning efter 1 september återbetalas inte bokningsavgiften. Du kan om du vill överlåta din plats till annan deltagare. Vid uppvisande av läkarintyg kan du avboka din plats helt och hållet även efter den 1 september eller överlåta din plats till annan deltagare.
Om något inträffar för arrangörerna som gör att helgen behöver ställas in återbetalas hela beloppet du betalat in.
 
För mer information läs här: